План роботи Ради по харчуванню на 2019 рік.

№ п/п Зміст заходів Термін проведення Відповідальний Відмітка про виконання
1. Забезпечувати виконання вимог чинного законодавства з питань організації якісного збалансованого харчування учнів закладу. Постійно Адміністрація
2. Здійснювати постійний контроль за організацією і якістю харчування, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог харчоблоку та їдальні. Протягом року Рада по харчуванню
3. Складання заявок на продукти харчування. Дотримання вимог щодо прийому якісної продукції, правильного її зберігання та термінів реалізації і видачі. Протягом року Комірник
4. Своєчасний збір інформації в закладі та подання необхідних документів для організації харчування дітей пільгових категорій Протягом року Протасевич Л.С.
5. Дотримання вимог щодо правильності ведення документації щодо організації харчування дітей пільгових категорій. Протягом року Рябченко Н.С.
6. Здійснювати періодичні перевірки: · якості і безпечності харчових продуктів; · якісне зберігання й терміни реалізації продуктів у шкільній коморі; · ваговий вихід готової продукції; · асортимент буфетної продукції; · ведення документації; · відповідність готової продукції меню; · дотримання цінової політики та інше. Не менше 1 разу на місяць Рада по харчуванню
7. Суворо контролювати дотримання працівниками кухні санітарно-гігієнічних правил облаштування і утримання харчоблоку, своєчасне проходження медичних оглядів відповідно до чинного законодавства. Протягом року Сестра медична Поліщук А.Б.
Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.