План роботи Ради по харчуванню на 2019 рік.
№ п/п | Зміст заходів | Термін проведення | Відповідальний | Відмітка про виконання |
1. | Забезпечувати виконання вимог чинного законодавства з питань організації якісного збалансованого харчування учнів закладу. | Постійно | Адміністрація | |
2. | Здійснювати постійний контроль за організацією і якістю харчування, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог харчоблоку та їдальні. | Протягом року | Рада по харчуванню | |
3. | Складання заявок на продукти харчування. Дотримання вимог щодо прийому якісної продукції, правильного її зберігання та термінів реалізації і видачі. | Протягом року | Комірник | |
4. | Своєчасний збір інформації в закладі та подання необхідних документів для організації харчування дітей пільгових категорій | Протягом року | Протасевич Л.С. | |
5. | Дотримання вимог щодо правильності ведення документації щодо організації харчування дітей пільгових категорій. | Протягом року | Рябченко Н.С. | |
6. | Здійснювати періодичні перевірки: · якості і безпечності харчових продуктів; · якісне зберігання й терміни реалізації продуктів у шкільній коморі; · ваговий вихід готової продукції; · асортимент буфетної продукції; · ведення документації; · відповідність готової продукції меню; · дотримання цінової політики та інше. | Не менше 1 разу на місяць | Рада по харчуванню | |
7. | Суворо контролювати дотримання працівниками кухні санітарно-гігієнічних правил облаштування і утримання харчоблоку, своєчасне проходження медичних оглядів відповідно до чинного законодавства. | Протягом року | Сестра медична Поліщук А.Б. |
Коментарi