FacebookПідписатися на RSS

Презентація та її обговорення «На дорозі без перешкод»1-4 кл

Презентація та її обговорення

«На дорозі без перешкод»1-4 кл

Увага! Діти на дорозі.

Шановні батьки!Звичайно ви зайняті своїми справами, у вас багато турбот, ви завжди маєте нестачу часу. І всеж-таки... незважаючи на свої турботи, вічний поспіх, пам’ятайте про тих, кому потрібна ваша допомога, порада, ваша опіка - про дітей.

Присвятить окрему прогулянку правилам переходу через дорогу: перевірте, чи правильно ваша дитина їх розуміє, чи вміє використовувати ці знання в реальних дорожніх ситуаціях. Для цього потренуйтесь разом переходити по пішохідному переходу через проїзну частину з однобічним і двобічним рухом, через регульований і нерегульований перехрестя.


Пройдіть разом з дитиною по звичному для нього маршруту в школу й назад. Поговорить про те, чому дуже важливо ходити однієї й тієї ж дорогою. Зверніть увагу дитини на всі небезпеки й приховані "пастки", які можуть підстерігати його на шляху, продумайте маршрут так, щоб він став більш безпечним.

Для застереження дітей від нещасних випадків на дорозі, напротязі вересня буде проведено багато заходів - конкурси малюнків, бесіди, виховні години, загальношкільні розяснювальні лінійки та покази презентаій на цю тему.
/Files/images/20160914_104531.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 579

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.